Häämenuehdotuksia

  • Alkuruokamenu 1

  • Minimi 25 hengelle:

  • Talon sillikaviaari (L/G)

  • Mintun savustamaa merilohifileetä (M/G), tartar-kastiketta (L/G)

  • Graavisiikaa (M/G), sinappikastiketta (M/G)

  • Keitettyjä perunoita

  • Paahdettua broilerinfileetä ja tomaattivihannessalsaa (M/G)

  • Waldorfinsalaattia (L/G)

  • Parmesaanivihervihannessalaattia (L/G)

  • Pikkelöityjä kauden kasviksia

  • Focacciaa (M)

  • Alkuruokamenu 2

  • Minimi 25 hengelle:

  • Matjessilliä ja marinoitua punasipulia (M/G)

  • Katkarapuja ’Skagen’ (L/G)

  • Sitrusmarinoitua lohta (M/G)

  • Yrttimarinoitua paahtopaistia, rucolaa ja parmesaania (L/G)

  • Talon pieniä lihapyöryköitä (M/G)

  • Hedelmäistä broilerisalaattia (M/G)

  • Vihersalaattisinfonia (M/G)

  • Yrttimaan kirkasta perunasalaattia (M/G)

  • Pikkelöityjä kauden kasviksia

  • Focacciaa (M)

  • Pääruokavaihtoehdot

  • Minimi 25 hengelle:

  • I Ylikypsää karitsanpaahtopaistia mokkakastikkeessa, paahdettuja kasviksia ja valkosipulia

  • II Häränsisäfileeselyksiä (M/G) malbec-kastikkeessa, kanttarelliperunavuokaa

  • III Sienilasagnea (L)

  • IV Porsaanlihaa baskilaisittain, paahdetut bataatit

  • Kinkku-paahtopaistivoileipäkakkua (M)

  • V Katalonialaista häränlihapataa (L/G), pilahviriisiä (M/G)

  • VI Linssipihvejä ja tomaattikastiketta, sieniohrattoa

  • Hääkakkuvaihtoehdot

  • Mansikkakermakakku

  • Suklaakakku

  • Hillakermakakku

  • Tuorejuustokakku keksipohjalla (L/G)

  • Selitykset
  • M = maidoton tuote

  • L = laktoositon tuote

  • G = gluteeniton tuote

    • Kattaus
    • Antamiimme hintoihin sisältyy tarjoiluastiat ja ottimet.

    • Laskutusperusteet
    • Menujen minimimäärät ovat täysihintaisia henkilöitä.

    • 4–10-vuotiaat: –30 % sovitusta hinnasta. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.