Häämenuehdotuksia
Alkuruokamenu 1
Minimi 25 hengelle:
Talon sillikaviaari (L/G)
Mintun savustamaa merilohifileetä (M/G), tartar-kastiketta (L/G)
Graavisiikaa (M/G), sinappikastiketta (M/G)
Paahdettua broilerinfileetä ja tomaattivihannessalsaa (M/G)
Waldorfinsalaattia (L/G)
Parmesaanivihervihannessalaattia (L/G)
Pikkelöityjä kauden kasviksia
Focacciaa (M)
Keitettyjä perunoita
Alkuruokamenu 2
Minimi 25 hengelle:
Matjessilliä ja marinoitua punasipulia (M/G)
Katkarapuja ’Skagen’ (L/G)
Sitrusmarinoitua lohta (M/G)
Yrttimarinoitua paahtopaistia, rucolaa ja parmesaania (L/G)
Talon pieniä lihapyöryköitä (M/G)
Hedelmäistä broilerisalaattia (M/G)
Vihersalaattisinfonia (M/G)
Yrttimaan kirkasta perunasalaattia (M/G)
Pikkelöityjä kauden kasviksia
Focacciaa (M)
Pääruokavaihtoehdot
Minimi 25 hengelle:
I Ylikypsää karitsanpaahtopaistia mokkakastikkeessa, paahdettuja kasviksia ja valkosipulia
II Häränsisäfileeselyksiä (M/G) malbec-kastikkeessa, kanttarelliperunavuokaa
III Sienilasagnea (L)
IV Porsaanlihaa baskilaisittain, paahdetut bataatit
Kinkku-paahtopaistivoileipäkakkua (M)
V Katalonialaista häränlihapataa (L/G), pilahviriisiä (M/G)
VI Linssipihvejä ja tomaattikastiketta, sieniohrattoa
Hääkakkuvaihtoehdot
Mansikkakermakakku
Suklaakakku
Hillakermakakku
Tuorejuustokakku keksipohjalla (L/G)
Selitykset
M = maidoton tuote
L = laktoositon tuote
G = gluteeniton tuote
Kattaus
Antamiimme hintoihin sisältyy tarjoiluastiat ja ottimet.
Laskutusperusteet
Menujen minimimäärät ovat täysihintaisia henkilöitä.
4–10-vuotiaat: –30 % sovitusta hinnasta. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.